Нагородження призерів Чемпіонату Іршавського району з футболу сезону 2018 року

10 листопада 2018 року в приміщенні сесійного залу Іршавської районної ради відбулося нагородження призерів юнацького та дорослих складів команд Чемпіонату Іршавського району з футболу 2018 року.

Ведучим даного дійства був заслужений артист мистецтв України Юрій Мельник, який першим до слова запросив голову районної федерації з футболу Попович Василя Миколайовича, який привітав присутніх з успішним завершенням Чемпіонату, наголосив на тому, що незважаючи на малу кількість команд у порівнянні з попередніми роками, даний футбольний сезон пройшов на найвищому рівні! Окремо голова федерації подякувава всім меценатам, які підтримують гру мільйонів, а також окремим сільським головам, котрі не байдужі до розвитку футболу в їхніх населених пунктах.

Далі можливість привітати спортсменів була надана районному депутату Станку Петру Івановичу та обласному депутату від Іршавщини Добромільському Петру Петровичу, які в своїх виступах наголосили на тому, що завжди підртимували і надалі підтримуватимуть наймасовіший вид спорту на території Іршавського району.  Не хочеться нарікати на керівництво Іршавської РДА, але своєю присутністю вони футболістів не порадували….

Далі грамотами та подяками були нагороджені футбольні арбітри, які проводили матчі Чемпіонату Іршавського району сезону 2018 року.

Після цього голова федерації Попович В.М. разом зі Станком П.І. та Добромільським П.П. перейшов до нагородженння призерів юнацького чемпіонату. Кращим голкіпером за підсумками сезону 2018 року було визнано гравця ФК “Бронька” Владислава Попа. В номінації “кращий захисник” було нагороджено Михайла Дикого, гравця ФК “Білки”. Кращим півзахисником став Василь Бисьмак з ФК “Бронька”, а Василь Костянинець з ільницького “Шахтаря” виборов звання кращого нападника.

Бронзові медалі цьогорічного юнацького чемпіонату “завоювали” футболісти з ФК “Білки”. Срібні медалі в активі ільницького “Шахтаря”, а золотими медалями голова федерації нагородив футболістів з ФК “Бронька.

За підсумками цьорічного Чемпіонату з поміж дорослих складів кращим воротарем другий рік поспіль визнано гравця ільницького “Шахтаря” Ярослава Кепшу, кращим захисником став Тарас Полончак з приборжавського “Будівельника”, нагороду кращого півзахисника одержав гравець дубрівської “Дружби” Віталій Подлевський, а кращим нападником став Павло Анинець з ФК “Гребля”.

Почесними грамотами було нагороджено сільських голів Дубрівки, Білок, Ільниці Малиновського В.Я, Зейкан В.С., Павлище В.В. відповідно, а також фунтольних меценатів та функціонерів даних команд Штефаньо В.М., Дикого І.В., Попюрканича П.П., Павлище Ю.В.

Підбиваючи підсумки Чемпіонату Іршавського району сезону 2018 року, Попович Василь Миколайович бронзовими медалями нагородив футболістів ільницького “Шахтаря”, срібні нагороди приміряли “будівельники” з Приборжавського, а золоті медалі футболісти з дубрівської “Дружби” поклали в красень-кубок!!!

 

Усе це дійство завершилось так, як і починалась – з Державного гімну України!!!

 

Відбудеться нагородження призерів Чемпіонату Іршавського району з футболу сезону 2018 року

Завтра 10 листопада 2018 року о 12:00 к.ч. в приміщенні сесійного залу Іршавської районної ради відбудеться нагородження призерів юнацького та дорослих складів команд Чемпіонату Іршавського району з футболу 2018 року. Явка спортсменів та функціонерів команд у святковому вигляді обов’язкова!

“Дружба” Дубрівка – володар суперкубка Іршавського району 2018 року

Здобувши переконливу перемогу над приборжавським “Будівельником”, дубрівська “Дружба” забезпечила собі золотий дубль сезону 2018 року.

“Дружба” Дубрівка 3:1 “Будівельник” Приборжавське

Голи : 18′ Віталій Подлевський, Михайло Цільо 25′, Михайло Цільо 35′ – Роман Бобир 73′

“Дружба” та “Будівельник” визначать володаря суперкубка Іршавського району

У четвер 08 листопада 2018 року о 15:00 к.ч. на центральному стадіоні ОТГ Іршава “Авангард” команди “Дружба” Дубрівка та “Будівельник” Приборжавське визначать володаря суперкубка Іршавського району з футболу сезону 2018 року

Фіаско “Будівельника” та камбек “Дружби”. Результати 3 туру Ліги чемпіонів.

У неділю, 4 листопада, на стадіоні “Дружба”, що знаходиться в мальовничому селі Дубрівка, що на Іршавщині відбулися матчі 3 туру Ліги чемпіонів Закарпаття. Гарна літня погода зібрала численну армію фанатів команд-суперниць, які жваво підтримували своїх улюбленців.І команди не розчарували своїх вболівальників. Було все : феєрія голів, боротьба, радість одних та розпач інших. Та все по порядку. В першому поєдинку зійшлися команди ФК “Голубинне” зі Свалявщини та срібний призер Іршавського чемпіонату “Будівельник” Приборжавське. Якщо свялявців влаштовувала лише перемога, то “будівельників” задовільнив би і нічійний результат. Налаштовані на перемогу свалявці з перших хвилин кинулися забивати гол, і вже на 5 хвилині повели у рахунку. Приборжавські футболісти довго оговтувались після пропущеного голу, і лише в середині першого тайму налагодили свою гру. На перерву гравці пішли з рахунком 1-0 на користь свалявських футболістів. Другий тайм почався з атак приборжавців, та холодним душем став другий мяч, на 63 хвилині відзначився Фізер Євген. Та вже через дві хвилини будівельники відквитали один мяч, чим повернули інтригу в матчі. Та вона тривала недовго. На 72 хвилині кращий гравець матчу в складі Голубинного, Михайло Фалес забив третій мяч. Надія на камбек могла б створитися на 80 хвилині, коли в ворота свалявців був призначений 11 метровий удар,та Вячеслав Крюков не влучив у ствір воріт. Тому рахунок 3-1 на користь Голубинного, і вони йдуть далі. А Приборжавським футболістам можна подякувати за гру, та чекаємо їх у наступному році.

У другому матчі зустрічалася місцева команда, чемпіон Іршавського району “Дружба” Дубрівка та чемпіон Хустського району ФК “Бороняво”. Після розгромного рахунку 1-5 в першому матчі, іршавським футболістам потрібно було зробити неможливе, а саме переграти боронявців з різницею в 3 мячі.Тому на початку матчу мало хто вірив в такий результат, окрім футболістів та президента клубу Володимира Малиновського. Тому з перших хвилин “дружбани ” ринулися в атаку. І це швидко принесло свої плоди. Вже на 7 хвилині іршавчани повели в рахунку, вдало на добиванні зіграв Михайло Цільо. Не даючи оговтатись гравцям хуської команди, дружбівчани забили вдруге. На перерву гравці пішли з рахунком 2-0 на користь “Дружби”. Та хуські футболісти не хотіли миритися з таким результатом. Вже на початку другого тайму, вони активно почали атакувати ворота суперника. Боронявські футболісти провели кілька небезпечних атак, і на 52 хвилині Михайло Береч відквитав один мяч, чим напевно вже в думках багатьох вболівальників “Дружби” похоронив надію на прохід далі своїх улюбленців. Дружбівчани перелаштували свою тактику, випустивши швидких флангових півзахисників, та перейшовши на гру в трьох нападників. Ключовим став відрізок з 65 по 71 хвилини, коли граці “Дружби” двічі розписалися в воротах “Боронява”. Спочатку була ефектно розіграна контратака, і вихід один на один реалізував той же Цільо. А вже на 71 хвилині після помилки граючого президента та відомого співака Івана Пилипця, який примудрився втратити мяч у простій ситуації був забитий четвертий мяч. ФК “Бороняво великими силами побігло забивати гол, але окрім дальніх ударів, не спромоглися в час, що залишився забити хоч одного гола. Ближчими до п’ятого голу були граці “Дружби”, але спочатку нападник команди-господаря втратив супер шанс, коли не зміг переграти кіпера, пробивши прямісінько йому в руки. А на останній хвилині матчу, той самий кіпер витягнув мяч з “девятки”, після штрафного удару у виконанні Богдана Кормоша. Рахунок 4-1, на користь “Дружби” Дубрівка, і за додатковими показниками вона проходить у чвертьфінал. Кращими гравцями в командах були визнані Подлевський Віталій (“Дружба” Дубрівка) та Михайло Береч (“Бороняво”).