“Дружба” Дубрівка – фіналіст Ліги Чемпіонів Закарпаття

Дубрівська “Дружба” щоб дійти до фінального матчу Ліги Чемпіонів Закарпаття пройшла доволі непростий шлях. На груповому етапі суперниками “дружбанів” були ФК “В.Коропець” з Мукачівщини та чемпіон Ужгородського району ФК “Зірка” Лінці. Перший двобій, який відбувався на домашній арені стадіоні “Дружба”, дубрівчани виграли від ФК “В.Коропець” з рахунком 3:2, тим самим забронювавши собі путівку до чвертьфіналу. Друга гра групового етапу відбулась в селі Великі Лучки Мукачівського району. Закічилась вона програшем колективу з Дубрівки від ФК “Зірка” Лінці з рахунком 5:1.

На чвертьфінальній стадії ФК “Дружба” грала проти міцного футбольного колективу “Олімпік” Коритняни з Ужгородщини, в яких чемпіонат ще не закінчився та які, на даний час, ведуть боротьбу за срібні медалі чемпіонату Ужгородського району. Гра відбувалась на штучному полі селища Середнє. Дубрівські футболісти зразу заволоділи повною територіальною перевагою, яка втылилась у забитий м’яч Юрієм Саварином в першому таймі. Другий тайм приніс іршавським вболівальникам “сюрприз” у вигляді пенальті та вилученні воротаря Кепши Ярослава. 

Цілий другий тайм “дружбани” грали в меншості,але зберегли

 нічийний результат, хоча мали два стовідсоткові моменти забити гол. 

Справжнім героєм даної зустрічі став захисник “Дружби” Олександр Довганич, 

який був стражем воріт після вилучення Кепші. 

Олександр врятував у двох моментах під час гри та зловив

 два пенальті під час серії післяматчевих пенальті, тим самим приніс 

футбольному колективу путівку до півфіналу!

У півфінальній стадії суперником ФК “Дружба” став чемпіон Тячівського району ФК “Руське Поле”, який у чвертьфінальній грі обіграв ФК “Великі Лази” з Ужгородщини. Щодо самої гри, то спочатку ініціативою заволодів представник Тячівщини, що презвело до автоголу Поп Олександра. Після цього дубрівська “Дружба” заволоділа повною ігровою та територіальною перевагою, хоча до честі футболістів з Руського Поля, моменти траплялися і біля воріт Олександра Пайтини. На 24 хвилині даної зустрічі за позбавлення суперника очевидної гольової можливості ( фол “останньої надії”) був вилучений воротар ФК “Руське Поле” Василь Юришин. А вже через 10 хвилин нападник дубрівчан Роман Бобир встановив паритет на табло. В другому таймі на полі була лише одна команда – “Дружба” Дубрівка! Зусиллями Романа Бобира, Віталія Подлевського та Юрія Глеби рахунок став 4:1 на користь футбольного колективу з Дубрівки!

Вітаємо ФК “Дружба” Дубрівку з виходом до фіналу та бажаємо йому перемоги в турнірі Ліга Чемпіонів Закарпаття!!!

Наші співчуття…

Федерація футболу Іршавського району та вся футбольна громадськість співчуває першому заступнику голови Федерації футболу Закарпаття Сухану Станіславу Васильовичу з приводу смерті батька Сухана Василя Андрійовича…

Пам’ять про Вас житиме вічно…

Вітаємо з 60-ти річчям!


Федерація футболу Іршавського району , виконавчий комітет ФФІ та весь 
футбольний актив Іршавщини вітають з прекрасним Ювілеєм палкого
 шанувальника гри мільйонів, Кушницького сільського голову
 Михайла Дмитровича Штефка!!!
Шановний Ювіляре, бажаємо Вам міцного карпатського здоров’я, родинного затишку, невичерпних сил та енергії, життєвих гараздів, нехай Ваша життєва позиція та професіоналізм принесуть Вам заслужену шану та повагу!

Як не дивись, з якого боку,
А Ви ще чоловік нівроку;
Хоч за плечима шістдесятка,
Та Вам позаздрять молодятка.
Є порох ще в порохівницях!
І не одна ще молодиця,
Поглянувши в обличчя гоже,
Розділить радо з Вами ложе.
Бо вікові Ви не підвладні,
Такі ж бадьорі і принадні,
Дух молодечий б’є фонтаном,
Вам на спочинок ще зарано.
Ну а завершити усе це
Такою б фразою хотілось,
Аби гаряче Ваше серце
Ще довго без ремонту билось.


Голова Федерації футболу Іршавського району В.М. Попович

Вічна пам’ять…

Федерація футболу Іршавського району, виконавчий комітет ФФІ співчувають делегату ФФЗ Поповичу Івану Івановичу з приводу смерті матері Попович Марії Іванівни…

Нехай Марії Іванівні земля буде пухом!

Нагородження призерів Юнацької першості Іршавського району з футболу сезону 2019 року

02 листопада в приміщенні сесійного залу Іршавської районної ради відбулось нагородження призерів Юнацької першості Іршавського району з футболу сезону 2019 року.


Нагородження призерів проводили голова Федерації футболу Іршавського району Василь Миколайович Попович та заступник ФФІ Сергій Андрійович Лупак! Голова ФФІ привітав усіх з успішним завершенням Юнацької першості та висловив слова вдячності районному депутату Петру Станку, обласному депутату Михайлу Станку, першому заступнику голови Федерації футболу Закарпаття Станіславу Сухану за всебічну підртимку гри мільйонів на теренах Іршавщини!!!

Далі голова комітету арбітрів ФФІ Іван Староста грамотами та подяками нагородив футбольних арбітрів, які проводили матчі Чемпіонату та Юнацької першості Іршавського району з футболу сезону 2019 року.

Кращим голкіпером за підсумками сезону 2019 року було визнано гравця ФК “Кушниця” Владислава Попа. В номінації “кращий захисник” другий рік поспіль було нагороджено білківчанина Михайла Дикого. Кращим півзахисником став Максим Сньозик з ФК “Кушниця”, а Даніель Воскресенський з ільницького “Шахтаря” отримав відзнаку кращого нападника!



Почесними грамотами за вклад у розвиток футболу нагороджено Білківського сільського голову Зейкан Василя Семеновича, сільського голову Кушниці Штефка Михайла Дмитровича, Ільницького сільського голову Павлище Василя Васильовича, тренера “Шахтар” Ільниця Штефанка Івана Івановича, директора ільницького стадіону Ляшка Федора Федоровича, відому в минулому футболістку, а нині тренера юнацького складу ФК “Кушниця” Костраба Анну Петрівну!!!


Також грамотою Федерації футболу Закарпаття було нагороджено голову комітету арбітрів Федерації футболу Іршавського району Старосту Івана Івановича!!!

Бронзові медалі як і тогорічного юнацького чемпіонату здобули футболісти з ФК “Білки”!

Вдруге поспіль срібні медалі в активі ільницького “Шахтаря”!

Золотими медалями голова ФФІ Попович В.М. нагородив футболістів з ФК “Кушниця”!

З 60-річним Ювілеєм!!!


Федерація футболу Іршавського району, ветеранський комітет ФФІ та вся футбольна громадськість Іршавщини щиросердечно вітають з прекрасним Ювілеєм відомого гравця, підприємця та футбольного мецената Радь Дмитра Михайловича!
Шановний Ювіляре, бажаємо Вам насамперед міцного здоров’я, сімейного благополуччя, поваги від друзів та рідних, а також нових звершень та здобутків як на футбольних полях краю, так і в підприємницькій діяльності!