УВАГА! Початок матчів у жовтні: юнаки – 13:30 год., дорослі – 15:00 год. Призначення арбітрів та дискваліфіковані футболісти на матчі 18-го туру Чемпіонату Іршавського району – 2017

Матчі у жовтні згідно Календаря ігор Чемпіонату Іршавського району серед аматорських команд сезону 2017 року розпорчинаються: юнаки – 13:30 год., дорослі – 15:00 год.





Матчі 18-го туру пропускають наступні футболісти:

Іван Миколайович Гецко (ФК “Білки”)  – вилучення за друге попередження у грі,

Владислав Васильович Гобона (“Виноградар” Великий Раковець)  – сумарне третє попередження в чемпіонаті,

Дмитро Миколайович Корячок (ФК “Кушниця”)  – вилучення за фізичні дії по відношенню до арбітра.

Мирон Іванович Дешко (“Дружба”-U17 Дубрівка)  – вилучення за обопільну бійку у грі,

Іван Васильович Туряниця (“Скала”-U17 Негрово) – вилучення за обопільну бійку у грі,

Дамір Юрійович Фельцан (“Дружба”-U17 Дубрівка)  – вилучення за обопільну бійку у грі,

Євген Віталійович Хрипта (“Скала”-U17 Негрово)  – вилучення за обопільну бійку у грі,

Ярослав Юрійович Чегіль (ФК “Лоза”-U17)  – вилучення за удар суперника після зупинки гри.

Результати 3-го туру ІрДЮФЛ-U14 сезону 2017/2018


Засідання Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу Іршавського району від 26 вересня 2017 року

26 вересня 2017 р., 15:00 год., м. Іршава, офіс 211 готелю “Іршава”
Присутні: 4 члени КДК ФФІ (Бізіля Іван Васильович, Туряниця Василь Юрійович, Фельцан Юрій Іванович, Щока Михайло Іванович).
Запрошені: Попович Василь Миколайович – голова Федерації футболу Іршавського району, Симканинець Святослав Святославович – виконавчий директор Федерації футболу Іршавського району, Попович Іван Іванович – арбітр комітету арбітрів Федерації футболу Іршавського району, Савко Віктор Іванович – асистент арбітра комітету арбітрів Федерації футболу Іршавського району, Петрище Михайло Емерихович – президент “Дружба” Дубрівка, Штефко Михайло Дмитрович – офіційний представник ФК “Кушниця”.

1. Про розгляд інциденту у матчі 15-го туру Юнацької першості Іршавського району між юнацькими складами команд ФК “Лоза” та ФК “Гребля”.
Обставини справи:
Згідно рапорту арбітра матчу Старости І.І. у матчі 15-го туру Юнацької першості Іршавського району між юнацькими складами команд ФК “Лоза” та ФК “Гребля” гравець команди ФК “Лоза” Ярослав Чегіль на 70-ій хвилині гри був вилучений з поля за навмисний удар суперника після зупинки гри.
Вирішили:
Відповідно до п. 3.13 Дисциплінарного кодексу Федерації футболу Іршавського за навмисний удар суперника після зупинки гри дискваліфікувати гравця юнацького складу команди ФК “Лоза” Чегіля Ярослава Юрійовича на п’ять матчів, два з яких умовно та оштрафувати команди ФК “Лоза” на 200 (двісті) гривень.
Результати голосування: “За” – 4, “Проти” – 0, “Утрималися” – 0.

2. Про розгляд інцидентів у матчі 16-го туру Юнацької першості Іршавського району між юнацькими складами команд “Скала” Негрово та “Дружба” Дубрівка.
Обставини справи:
Згідно рапорту арбітра матчу Рубея В.І. у матчі 16-го туру Юнацької першості Іршавського району між юнацькими складами команд “Скала” Негрово та “Дружба” Дубрівка на 38-ій хвилині гри за обопільну бійку були вилучені гравець команди “Скала” Негрово Іван Туряниця та гравець команди “Дружба” Дубрівка Мирон Дешко, а на 57-ій хвилині гри також за обопільну бійку вилучення отримали гравець команди “Скала” Негрово Євген Хрипта та гравець “Дружба” Дубрівка Андрій Чийпеш.
Святослав Симканинець повідомив присутніх про те, що до федерації надійшла інформація від учасників матчу, що на 57-ій хвилині гри насправді у складі команди “Дружба” Дубрівка було вилучено польового гравця Даміра Фельцана, а не воротаря Андрія Чийпеша. А оскільки, очевидно, представник команди “Дружба” Дубрівка неправильно пронумерував футболістів при заповненні складу команди до Рапорту арбітра то Вадим Рубей записав вилучення на Андрія Чийпеша. У розпорядженні федерації є повний відеозапис матчу, де можна перевірити даний інцидент.
Члени КДК ознайомилися з наданим відеозаписом, передматчевим фото команд та реєстраційними картками вказаних футболістів.
Вирішили:
1.
Відповідно до п. 3.11 Дисциплінарного кодексу Федерації футболу Іршавського за бійку, затіяну з гравцями суперника, дискваліфікувати гравців юнацького складу команди “Скала” Негрово Туряниця Іван Васильович і Хрипту Євгена Віталійовича, а також гравців юнацького складу команди “Дружба” Дубрівка Дешка Мирона Івановича і Фельцана Даміра Юрійовича на шість матчів кожного, три з яких умовно. Оштрафувати команди “Скала” Негрово та “Дружба” Дубрівка на 500 (п’ятсот) гривень кожну.
2. Попередити керівний склад команди “Дружба” Дубрівка про необхідність дотримання вимог Регламенту при заповненні складу команди до Рапорту арбітра. Реєстраційну картку гравця юнацького складу команди “Дружба” Дубрівка здати до Федерації футболу Іршавського району.
Результати голосування: “За” – 4, “Проти” – 0, “Утрималися” – 0.

3. Про розгляд протесту команди “Дружба” Дубрівка на результат матчу 15-го туру Чемпіонату Іршавського району між дорослими складами команд “Дружба” Дубрівка та ФК “Кушниця”.
Обставини справи:
До Федерації футболу Іршавського району надійшов протест від президента команди “Дружба” Дубрівка Михайла Петрище на результат матчу 15-го туру Чемпіонату Іршавського району між дорослими складами команд “Дружба” Дубрівка та ФК “Кушниця”. У протесті йдеться про те, що в складі команди ФК “Кушниця” грали незареєстрований футболіст Михайло Бокоч (гравець команди “Боржава” Довге в Чемпіонаті Закарпатської області) та дискваліфікований футболіст Дмитро Корячок. Члени КДК ознайомилися з Рапортом арбітра матчу, де зазначені футболісти вказані як гравці запасного складу під 15-им та 16-им номером відповідно, однак позначки у графі “Заміна”, яка б свідчила про те, що хтось з них виходив на футбольне поле, немає.
На запитання голови КДК ФФІ Бізілі І.В., чи виходили вказані футболісти безпосередньо на футбольне поле, запрошені відповіли наступне:
Попович І.І. сказав, що не пам’ятає чи виходили вказані футболісти на футбольне поле у стартовому складі чи під час замін;
Савко В.І. відповів, що вказані футболісти не виходили на футбольне поле ні в стартовому складі, ні під час замін;
Штефко М.Д. сказав, що і Бокоч М.М. і Корячок Д.М. грали в матчі, тому команді ФК “Кушниця” треба зарахувати технічну поразку;
Петрище М.Е. відповів, що Корячка Д.М. він не впізнає, тому не може стверджувати чи той грав, а Бокоча М.М. знає особисто і може стверджувати що той виходив на поле у другому таймі.
Голова районної федерації Попович В.М. зазначив, що в неділю після матчу мав телефонну розмову з арбітром Поповичем І.І. і той жодним словом не обмовився про претензії команди “Дружба” Дубрівка до учасників матчу та про намір подачу протеста, що зі слів представника команди має бути внесено у Рапорт арбітра.
Член КДК Фельцан Ю.І. запитав арбітра, чому він не виявив наявність сторонніх гравців у рапорті до початку гри, адже по-перше ці гравці зазначені в рапорті під власними, а не чужими прізвищами, по-друге згідно процедури представник команди має разом з внесенням прізвищ гравців до рапорту арбітра передати реєстраційні картки всіх внесених до рапорту гравців.
Попович І.І. відповів, що він не звіряв реєстраційні картки учасників матчу з внесеними у рапорт прізвищами.
Виконавчий директор районної федерації Симканинець С.С. зазначив, що перед матчем він попередив представників команди “Дружба” Дубрівка про необхідність ретельної перевірки реєстраційних карток гравців ФК “Кушниця”, а також про те що відеофрагменти (що їх очевидно знімали вболівальники ФК “Дружба” Дубрівка) з даного матчу були викладені в інтернеті, однак участь вказаних футболістів у матчі за ними встановити неможливо.
Вирішили:
1.
Відповідно до частини п’ятої статті 18 Регламенту змагань з футболу серед аматорських команд Іршавського району за внесення до листа Рапорту арбітра прізвища незаявленого футболіста (Бокоч Михайло Михайлович, 17.11.1999 року народження) та прізвища відстороненого від участі в матчах футболіста (Корячок Дмитро Миколайович, 01.05.1999 року народження), які безпосередньо не брали участь у грі, керуючись п. 2.10 Контрольно-дисциплінарного кодексу Федерації футболу Іршавського району оштрафувати команду ФК “Кушниця” на 500 (п’ятсот) гривень.
2. Передати на розгляд Комітету арбітрів Федерації футболу Іршавського району питання про оцінку роботи арбітра матчу 15-го туру Чемпіонату Іршавського району з футболу сезону 2017 року між дорослими складами команд «Дружба» Дубрівка та ФК “Кушниця” Поповича Івана Івановича на предмет дотримання процедури заповнення Рапорту арбітра та звірки реєстраційних документів футболістів перед грою.
Результати голосування: “За” – 3, “Проти” – 0, “Утрималися” – 0, “Не голосували” – 1.

Результати матчів 17-го туру Чемпіонату Іршавського району – 2017


Результати матчів 17-го туру Юнацької першості Іршавського району – 2017


Увага! Матч “Будівельник” Приборжавське – ФК “Підгірне” перенесено на середу, 27 вересня 2017 року


До уваги футболістів та вболівальників!
До комітету з проведення змагань Федерації футболу Іршавського району надійшло клопотання від ФК “Підгірне”, погоджене з ФК “Будівельник” Приборжавське, про перенесення календарного матчу вказаних команд у 17-му турі Чемпіонату та Юнацькій першості Іршавського району з футболу сезону 2017 року, так як 24 вересня – День села в Підгірному.
Зважаючи на згоду суперника, вирішено перенести матчі дорослих та юнацьких складів між командами “Будівельник” Приборжавське та ФК “Підгірне” на резервний день згідно Календаря чемпіонату Іршавського району з футболу – середу, 27 вересня 2017 року.
Про призначення арбітрів на цей поєдинок буде повідомлено 25 вересня 2017 року.

Призначення арбітрів та дискваліфіковані футболісти на матчі 17-го туру Чемпіонату Іршавського району – 2017






Матчі 17-го туру пропускають наступні футболісти:

Дмитро Михайлович Головко (“Будівельник” Приборжавське)  – вилучення за образу арбітра,

Василь Михайлович Ковач (“Скала” Негрово)  – сумарне третє попередження в чемпіонаті,

Дмитро Миколайович Корячок (ФК “Кушниця”)  – вилучення за фізичні дії по відношенню до арбітра.

Юрій Юрійович Паньканинець (ФК “Білки”)  – сумарне третє попередження в чемпіонаті,

Василь Васильович Яцура (“Виноградар” Великий Раковець)  – вилучення за друге попередження у грі,

Мирон Іванович Дешко (“Дружба”-U17 Дубрівка)  – вилучення за обопільну бійку у грі,

Іван Васильович Туряниця (“Скала”-U17 Негрово) – вилучення за обопільну бійку у грі,

Євген Віталійович Хрипта (“Скала”-U17 Негрово)  – вилучення за обопільну бійку у грі,

Ярослав Юрійович Чегіль (ФК “Лоза”-U17)  – вилучення за удар суперника після зупинки гри,

Андрій Вікторович Чийпеш (“Дружба”-U17 Дубрівка)  – вилучення за обопільну бійку у грі.

Результати 2-го туру ІрДЮФЛ-U14 сезону 2017/2018