Звітно-виборна конференція Федерації футболу Іршавського району відбудеться 21 січня 2017 року


Рішенням Виконавчого комітету Федерації футболу Іршавського району Звітно-виборну конференцію ФФІ вирішено провести 21 січня 2017 року в м. Іршава в районнному Будинку дитячої творчості (вул. Гагаріна, 9). Початок роботи конференції – 12:00 год., початок реєстрації делегатів – 11:00 год. Квота представництва: по 3 (три) делегати від кожного асоційованого члена районної федерації.
Пропонується до розгляду наступний порядок денний:
1. Про звіт голови Федерації футболу Іршавського району.
2. Про звіти голів постійних комітетів Федерації футболу Іршавського району.
3. Про вибори голови Федерації футболу Іршавського району.
4. Про затвердження кількісного складу та обрання персонального складу керівних органів Федерації футболу Іршавського району (Виконавчий комітет, Бюро, постійні комітети ФФІ, контрольно-ревізійна комісія).
5. Про затвердження Статуту Федерації футболу Іршавського району.
6. Про затвердження Регламентів змагань, що проводяться під егідою Федерації футболу Іршавського району.
7. Різне.
Федерація футболу Іршавського району просить футбольну громадськість району вносити пропозиції щодо питань порядку денного та кандидатури до керівних органів організації на електронну адресу: admin@ffi.uz.ua, або за телефонами: +380971322098 та +380502343087.

Василю Миколайовичу Поповичу – 70!

Федерація футболу Іршавського району та колектив іршавської ДЮСШ “Колос” щиро вітають з визначним ювілеєм свого очільника – Василя Миколайовича Поповича, якому сьогодні виповнюється 70 років.
Понад півстоліття свого життя Василь Миколайович присвятив улюбленій грі і важко знайти людину, яка б у такій мірі символізувала іршавський футбол. У кожній своїй іпостасі – і як футболіст, і як арбітр, і як інспектор матчів Прем’єр-ліги наш ювіляр завжди гідно представляв свою малу батьківщину і без перебільшення можна сказати, що насамперед завдяки йому футбольна Україна знає про Іршавщину.
Зараз Василь Миколайович вдруге і в сумі вже 17-ий рік очолює районну федерацію футболу і найкращу характеристику своєї роботи отримав на конференції Федерації футболу Закарпаття від голови Івана Петровича Дурана, який заявив, що поки не бачить йому заміни в футбольному господарстві району.
Тож бажаємо Василю Миколайовичу насамперед здоров’я для продовження нелегкої справи, щастя та благополуччя його великій родині, наснаги та віри у здійснення мрій, найзаповітнішою з яких є підготувати гідних наступників, які б досягли та перевершили досягнення вчителя у справі його життя!
Многая літ!