Підсумкова турнірна таблиця ДЮФЛ Іршавщини сезону 2023-2024 років

От і підійшла до завершення дитячо-юнацька футбольна ліга Іршавщини сезону 2023-2024 рр. у віковій групі 2010-2011р.н.
До вашої уваги результати останнього туру та підсумкова турнірна таблиця!!!
ФК Ільниця-Брід 0:3 СК Бронька-Довге1
ФК Білки 5:1 ФК Кушниця
ФК Осій 0:3 СК Бронька-Довге2
ФК Бужора 2:0 ФК Ком’яти
Щирі вітання тренеру В’ячеславу Шусту та його гравцям СК Бронька-Довге1, які завоювали золоті медалі, друге місце посіли гравці ФК Бужора з тренером Олександром Дякуличем, а третє місце за Іваном Бандуровичем разом з його підопічними ФК Брід-Ільниця.
Хустська районна Асоціація футболу щиро вітає призерів Чемпіонату та бажає подальших перемог на футбольних полях.
Всім учасникам чемпіонату не засмучуватись, тренерам зробити правильні висновки і йти вперед, адже “Без поразок – не буде перемог!!!” Ми впевнені що у кожному з вас, а головні перемоги ще попереду.
Футбол – це щоденна важка праця над собою не тільки на тренуваннях, а і позамежами, щоб стати хорошим футболістом потрібно щоденно 24/7, 366 днів у році самоудосконалюватись, тільки так прийде бажаний результат.

В Іршаві дитячим турніром відзначили День Конституції України!

Конституція України – одна з кращих конституцій у світі!!! Тільки потрібно нам всім ще і жити по ній.
Сьогодні завдячуючи нашим Героям ЗСУ, з нагоди святкування Дня Конституції України та за підтримки Хустської районної асоціації футболу, в місті Іршава був проведений дитячий турнір з міні-футболу, де взяли участь 4 (чотири) команди, а саме: ФК Іршава, ФК Ільниця-Брід, СК Сільце1, СК Сільце2.
Під час турніру на полі панувала ну як мінімум цікава боротьба та жага до перемоги всіх юних футболістів, які сьогодні брали участь. Дітки показали свої вміння та старання на полі. Тренери побачили свої слабкі місця, над якими будуть працювати на тренуваннях. В загальному як діти, так і їх батьки отримали купу емоцій та хороший настрій.
По завершенню турніру, команди зайняли наступні місця:
1-місце 🥇🏆 СК Сільце1
2-місце 🥈🏆 СК Сільце2
3-місце 🥉🏆 ФК Ільниця-Брід
4- місце 🏅ФК Іршава
По завершенню турніру всіх присутніх привітали та вручили грамоти та кубки заступник голови Хустської районної асоціації футболу Андрій Веждел, та голова дитячого комітету Хустської районної асоціації футболу Олександр Дякулич.
Рухаємося далі…
Діти – це наше майбутнє!!!

Наші вітання!

Хустська районна асоціація футболу вітає сьогодні головного тренера іршавської “Бужори” Івана Івановича Білака!

У цей святковий для Вас день прийміть щирі вітання від усієї футбольної сім’ї краю! Бажаємо Вам міцного здоров’я, сімейного благополуччя, радості від рідних та близьких, та нехай футбольна фортуна супроводжує протягом всього життя!