Закарпатська асоціація футболу нагородила кращих футболістів Іршавщини

20 листопада у залі Іршавської міської ради зібрався актив футболу району, команди-призери обласного чемпіонату та першості, представники влади, палкі уболівальники та віддані футболу люди. Урочистості з нагоди нагородження відкрив голова Іршавської ОТГ Віктор Симканинець, який привітав присутніх зі святом, побажав усім міцного здоров’я та успіхів у житті і футболі. Далі перший заступник голови Закарпатської асоціації футболу Станіслав Сухан передав вітання від голови обласної асоціації Івана Дурана та побажав своїм землякам і в подальшому досягати успіхів у футболі, бути здоровими і ніколи не зупинятися на досягнутому.

Станіслав Сухан та заступник голови ЗАФ Віктор Качур вручили подяки ЗАФ президентам клубів ФК «Заріччя» та ФК «Боржава» (Довге) Сергію Караслаю та Івану Цимбалу, головам ОТГ: Марині Васько (Зарічанська ОТГ), Віктору Симканичу (Довжанська ОТГ), Віктору Симканинцю (Іршавська ОТГ), його заступнику Івану Васильцуну, а також спонсорам, палким уболівальникам та президентам районного чемпіонату: Віталію Маюру, Івану Сивулі, Владиславу Романцю, Михайлу Керечанину, Ярославу Мейсарошу, Андрію Кормошу, Олесі Гаврилик, Іванні Кришеник, Володимиру Малиновському. Представники районної федерації також отримали подяки ЗАФ: Василь Попович (голова федерації), Сергій Лупак (заступник голови), Михайло Лялюк (відповідальний секретар).

Віктор Качур та Віктор Симканинець вручили срібні нагороди першої ліги Західної зони гравцям юнацького складу ФК «Боржава» (Довге).

Станіслав Сухан відзначив кращих гравців серед дорослих команд Західної зони за номінаціями:

– голкіпер – Богдан Пунько (ФК «Заріччя»),

– захисник – В’ячеслав Крюков (ФК «Боржава»),

– півзахисник – Віктор Зан (ФК «Заріччя»).

Приз також отримав кращий тренер Західної зони Олександр Дякулич (ФК «Заріччя»).

Станіслав Сухан та Віктор Качур вручили бронзові і срібні медалі дипломи за ІІ та ІІІ місце гравцям і тренерам футбольних клубів ФК «Заріччя» та «Боржава» (Довге).

Віктор Симканинець та Станіслав Сухан нагородили бронзовими медалями та дипломом за ІІІ місце у чемпіонаті області футбольний клуб «Бужора» (Іршава).

На завершення вечора Віктор Симканинець та Станіслав Сухан побажали присутнім нових футбольних успіхів та досягнень, а також міцного здоров’я, щасливих і веселих Новорічно-Різдвяних свят. Подякували всім за велику роботу, яка примножила і збагатила футбольну історію Ірщавщини.

Степан Селменський

Вітаємо з Ювілеєм!

Сьогодні своє 45-ти річчя святкує надійний друг, хороший порадник, арбітр іршавської районної колегії суддів Віктор Савко!

Шановний Ювіляре, Федерація футболу Іршавського району та вся футбольна громадськість Іршавщини приєднуються до всіх привітань, які сьогодні линуть на твою адресу, та зичать тобі насамперед міцного карпатського здоров’я, сімейного затишку, фінансового достатку та успіху в усіх починаннях на твоєму життєвому шляху! Многая літа!

Голова ФФІ Василь Попович

В Іршаві відзначать призерів чемпіонату та першості Закарпатської області 2021 року

У суботу, 20 листопада 2021 року, в приміщенні сесійного залу Іршавської міської ради відбудеться нагородження футбольних команд, які представляли Іршавщину в чемпіонаті та першості Закарпатської області з футболу в сезоні 2021 року.

ФК “Бужора” Іршава – бронзовий призер чемпіонату Закарпаття 2021 року!

ФК “Заріччя” – срібний призер першості Закарпаття 2021 року (Західна зона)!

“Боржава” Довге – бронзовий призер першості Закарпаття 2021 (Західна зона)!

А також відбудеться нагородження юнацької команди “Боржава” Довге, яка посіла друге місце Західної зони!

Початок о 16:00 к.ч.

В Іршаві вшанували пам’ять Мирослава Мудри

13 листопада на іршавському стадіоні «Авангард» відбувся турнір пам’яті капітана ФК «Бужора» (Іршава) Мирослава Мудри.

За перемогу у турнірі змагались шість команд Хустського, Тячівського, Ужгородського та Берегівського районів: команда ФК «Бужора» (Іршава), ФК «Зірка» (Брід), ФК «Вільхівці» (Вільхівці), ФК «ЕКО» (Ужгород), ФК «Севлюш» (Виноградів) та футбольна команда із рідного села футболіста ФК «В. Ком’яти» (Великі Ком’яти).

Змагання почались з хвилини мовчання та гімну України. Футболісти зіграли шість півгодинних двотаймових поєдинків.

Переможцем турніру стала команда «Севлюш» з Виноградова, яка у фіналі за результатами післяматчевих пенальті виграла від команди з Великих Ком’ят з рахунком 3:1. ФК «В. Ком’яти», відповідно, срібні призери.

У грі за бронзу зійшлись ФК «Бужора» та ФК «Вільхівці». Футболісти з Тячівщини перемогли господарів змагань з рахунком 3:2.

Турнір до дня народження Мирослава (12 листопада) організували федерація футболу Іршавського району, підприємці міста та родина футболіста.

Відбулось нагородження призерів Юнацької першості Іршавщини сезону 2021 року

3 листопада в приміщенні сесійного залу Іршавської міської ради відбулося нагородження призерів серед юнацьких складів команд Чемпіонату Іршавщини з футболу 2021 року.

Урочистий захід розпочав голова федерації футболу Іршавщини Василь Попович, який привітав присутніх з успішним завершенням чемпіонату, наголосив на тому, що незважаючи на малу кількість команд у порівнянні з попередніми роками, футбольний сезон пройшов на високому рівні! Голова федерації подякував усім меценатам, які підтримують гру мільйонів, а також окремим сільським головам, котрі не байдужі до розвитку футболу в їхніх населених пунктах.

Опісля усі присутні вшанували пам’ять колишнього нападника «Карпат», уродженця с. Довге Івана Шопи хвилиною мовчання.

На захід привітати призерів чемпіонату завітали Іршавський міський голова Віктор Симканинець, заступник голови федерації футболу Іршавщини Сергій Лупак, спортивний директор ФК «Минай» Сергій Білан.

Церемонія нагородження розпочалася з визначення кращих гравців за номінаціями:

– воротар – Менько Василь (ФК «Сільце»);

– захисник – Олександр Бажів (ФК «Білки»);

– півзахисник – Олександр Кукла (ФК «Бронька»);

– нападник – Віталі Садварій (ФК «Сільце»);

– гравець – Василь Кенийза (ФК «Сільце»);

– найперспективніший серед молодших гравців – Станіслав Сабов (ФК «Сільце»).

За підсумками турнірної таблиці 2021 року серед юнацьких команд третє місце посіла команда села Білок, другими стали юнаки з села Бронька, а чемпіонами Іршавщини стала команда СК «Сільце».

Іршава запрошує на турнір пам’яті Мирослава Мудри

У суботу, 13 листопада 2021 року, в місті Іршаві відбудеться перший турнір пам’яті капітана іршавської “Бужори” Мирослава Мудри! Запрошуємо вболівальників на центральну арену міста – стадіон “Авангард”! Початок о 10:00 к.ч.