Співчуваємо…

З глибоким сумом повідомляємо про смерть нашого колеги та друга Веждел Василя Юрійовича, який помер 18 серпня 2024 року внаслідок важкої хвороби.

Василь Юрійович був багаторічним президентом ФК “Скала” Негрово, який разом з братом Андрієм власними силами створив на початку 2010-х років та здобув золоті нагороди чемпіонату Іршавського району в 2017 році.

Ми висловлюємо щирі співчуття рідним та друзям. Він залишиться в наших серцях як чудова людина та професіонал. Нехай земля Йому буде пухом…

З Днем народження!

Хустська районна асоціація футболу вітає директора іршавського комунального підприємства “Бужора” Олександра Улашина з Днем народження!

Дорогий імениннику, прийміть найщиріші привітання та побажання у цей святковий для Вас день! Бажаємо карпатського здоров’я, добробуту та благополуччя в сім’ї, нехай успіх супроводжує Вас протягом всього життя. Залишайтеся тією порядною Людиною, якою Ви є!

Наші вітання!

Сьогодні День народження святкує керівник апарату Іршавського районного суду, член виконкому Закарпатської асоціації футболу та заступник голови Хустської районної асоціації футболу Андрій Андрійович Веждел!

Шановний імениннику, вся футбольна громадськість краю вітають Вас та зичать міцного здоров’я, сімейного затишку та благополуччя, успіху в усіх починаннях як на професійній ниві, так і в громадській роботі, пов’язаній з розвитком гри мільйонів на Закарпатті!

Наші співчуття…

Висловлюємо щирі співчуття заступнику голови ветеранського комітету Хустської РАФ Олесю Євгеновичу Горзову з приводу тяжкої втрати – смерті мами Горзов Віри Михайлівни… Сумуємо разом з Вами. Розуміємо, як важко змиритися з цим непоправним горем. Світла їй пам’ять.

Дитячим турніром вшанували пам’ять Олександра Калинича

17 серпня 2024 року, на центральному стадіоні Іршавської ТГ “Авангарді”, за фінансової підтримки рідного брата Юрія та друзів Олександра Калинича, а також за підтримки Закарпатської АФ та Хустської РАФ, відбувся II дитячий турнір 2013-2014 р.н. на честь пам’яті гравця ФК “Бужора” Іршава, дубрівської “Дружби”, одного з кращих нападників Закарпатської області 2000-2005рр. Олександра Калинича!
Під час відкриття даного турніру присутні вшанували хвилиною мовчання Олександра Калинича та всіх загиблих воїнів ЗСУ, які захищаючи Батьківщину від ворога пожертвували найціннішим-своїм життям, заради того щоб наші дітки могли розвиватись та приймати участь у подібних турнірах.

З вітальними словами до всіх присутніх звернувся голова дитячого комітету Хустської РАФ та перший тренер покійного Олександра Калинича -Дякулич Олександр, який привітав всіх учасників турніру, а також розповів якою прекрасною та хорошою, не тільки футболістом, а і Людиною був Сашко.

В турнірі взяли участь шість команд, які були поділені на дві групи по три команди.

Група “А”

  1. ФК “Бужора” Іршава
    2.ДЮСШ Виноградів
  2. 3.ФК “Брід”

Група “В”

  1. ФК “Сільце”
  2. ФК “Севлюш” Виноградів
  3. ФК “Нарцис” Хуст

В групі команди грали за круговою системою, після чого відбулись стикові матчі.
За шосте та п’яте місця боролися команди, які зайняли треті місця в групах. Матч ФК “Брід” VS ФК “Сільце” закінчився з рахунком 0:4.
За бронзові нагороди змагались однолітки ФК “Бужора” та ФК “Севлюш”, які посіли другі місця в групах, а матч завершився з рахунком 3:0 на користь гостей з Виноградова.

У фіналі зустрілись дві кращі команди турніру – ДЮСШ Виноградів та ФК “Нарцис” Хуст, де у безкомпромісній боротьбі команди паказали дійсно красиву та видовищну гру, а кращими виявились юні футболісти, вихованці ДЮСШ Виноградів, які перемогли своїх суперників з Хуста з рахунком 2:0.
ДЮСШ Виноградів – переможець другого дитячого турніра пам’яті О. Калинича!

В кінцевому результаті команди розмістились слідуючим чином:

  1. ДЮСШ Виноградів
  2. ФК Нарцис Хуст
  3. ФК Севлюш
  4. ФК Бужора Іршава
  5. СК Сільце
  6. ФК Брід
    На церемонії нагородженні були присутні організатори турніру, а саме: заступник голови Хустської РАФ Андрій Веждел, секретар Хустської РАФ та ініціатор турніру Лялюк Михайло, голова дитячого комітету ХРАФ Дякулич Олександр, голова комітету по проведенню змагань Хустської РАФ Сухан Ярослав.
    По закінченні турніру всі учасники команд отримали пам’ятні дошки та солодкі подарунки.

Призери турніру отримали кубки та медалі, а також були визначені кращі гравці команд, які нагороджені пам’ятними статуетками:
ФК Брід – Чедрик Юрій
СК Сільце – Мейсарош Павло
ФК Бужора – Лендєл Василь
ФК Севлюш – Фірсов Владислав
ФК Нарцис – Рішко Марк
ДЮСШ Виноградів – Ловска Ігор

    Вдячність голові комітету арбітрів Хустської РАФ Старості Івану, який разом з арбітром ДЮФЛ України Батрином Владиславом, якісно та професійно відсудили турнір.
    По закінченню турніра Веждел Андрій подякував всім за участь, висловився яким був другом покійний Олександр Калинич, адже вони з юних років товаришували, так як разом зростали в футбольній сім’ї під керівництвом О. Дякулича.
    Після чого часники розїхались втомленими, але з кучею емоцій та з хорошим настроєм.

      Дитячий турнір пам’яті Олександра Калинича відбудеться в Іршаві

      17 серпня 2024 року в м. Іршава відбудеться ІІ дитячий турнір пам’яті колишнього гравця дубрівської “Дружби”, ФК “Білки” та іршавської “Бужори” Олександра Калинича!

      В турнірі візьмуть участь діточки 2013-2014 р.н. наступних команд : ФК “Бужора” Іршава, ФК “Ільниця-Брід”, ФК “Сільце”, ФК “Севлюш” Виноградів”, ФК “Нарцис” Хуст та ДЮСШ Виноградів.

      Місце проведення – стадіон “Авангард”, початок о 09:00 к.ч.

      Вітаємо!

      Хустська районна асоціація футболу вітає єдину представницю прекрасної половини людства у районному комітеті арбітрів Симканич Марію з Днем народження!

      Прекрасна імениннице, бажаємо Тобі всіляких гараздів, жіночого щастя, професійного росту, нехай Твої плани та задуми найскоріше стануть реальними!