Наші Вітання!

Федерація футболу Іршавського району, комітет арбітрів ФФІ та весь футбольний актив Іршавщини щиросердечно вітають арбітра  Михайла Райду зі здобуттям чергової вершини у його професійні кар’єрі, а саме з тим, що Михайло Михайлович став арбітром І ліги України!!!

Нехай на Твоїй футбольній та життєвій стежині будуть тільки вірні друзі, колеги, які завжди підтримають та побільше хороших матчів для подальшого професійного зростання!!!

Голова Федерації футболу Іршавського району              В.М. Попович

Організаційне засідання з проведення Зимової першості Іршавського району з футболу сезону 2019 року відбудеться 28 січня

До уваги членів Виконавчого комітету Федерації футболу Іршавського району та керівників команд. Визначено дату проведення першого в новому році засідання керівного органу районної федерації, на якому буде розглянуто питання організації змагань, які відкривають футбольний сезон – Зимової першості. Зібрання призначено на 28 січня 2019 року в адмінбудинку Іршавської РДА ( малий зал на 3-му поверсі). Початок о 15:00 год.

Голова Федерації футболу Іршавського району                               В.М. Попович

Вічна пам’ять…

 

Федерація футболу Іршавського району та вся футбольна громадськість співчуває члену виконкому ФФІ, президенту ФК “Заріччя” Караслаю Сергію Васильовичу з приводу передчасної смерті батька Караслая Василя Михайловича….

Нехай Василю Михайловичу земля буде  пухом!

 

З 30-річним Ювілеєм!!!

Федерація футболу Іршавського району, комітет арбітрів ФФІ та вся футбольна громадкість району щиросердечно вітають з прекрасним Ювілеєм футбольного арбітра, колегу, надійного товариша та друга Шопу Тараса Васильовича!

Бажаємо Тобі насамперед міцного здоров’я, поваги і підтримки від колег та друзів, любові від рідних та близьких, нехай громадська робота приносить Тобі тільки радість та задоволення!!!

Ти щирий і добрий, душею багатий,
Ти легко ідеш по життю.
Хай промінь удачі, яскравий і теплий,
Окрилює долю твою.
В твої 30 років Тобі ми бажаєм:
Будь завжди у душі молодим.
Бо тоді лиш кохання таке неосяжне
Поселиться в серці твоїм.

Голова Федерації футболу Іршавського району                               В.М. Попович