Іршавська районна ДЮФЛ – 2016/17. Молодша вікова група (U14). Результати 13-го туру


Іршавська районна ДЮФЛ – 2016/17. Старша вікова група (U16). Результати 10-го туру


Результати 5-го туру Чемпіонату Іршавського району – 2017


Результати 5-го туру Юнацької першості Іршавського району – 2017


Призначення арбітрів та дискваліфікації на матчі 5-го туру Чемпіонату Іршавського району -2017






Тур пропускають гравець ФК “Гребля” Михайло Стільник, вилучений у матчі 3-го туру проти дубрівської “Дружби” за удар арбітра,

та гравець негрівської “Скали” Іван Данканич, вилучений у матчі 3-го туру проти ільницького “Шахтаря” за образу арбітра.

Іршавська районна ДЮФЛ – 2016/17. Молодша вікова група (U14). Результати 12-го туру


Засідання Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу Іршавського району від 23 травня 2017 року

23 травня 2017 р., 12:00 год., м. Іршава, Мала зала Іршавської РДА
Присутні: 5 членів КДК ФФІ (Бізіля Іван Васильович, Семак Михайло Іванович, Туряниця Василь Юрійович, Фельцан Юрій Іванович, Щока Михайло Іванович).
Запрошені: Лупак Сергій Андрійович – президент ФК “Сільце”, Ісак Андрій Михайлович – начальник команди “Будівельник” Приборжавське, Поляк Василь Васильович – тренер команди “Виноградар” Великий Раковець.

1. Про розгляд інциденту у матчі 4-го туру Чемпіонату Іршавського району між дорослими складами команд “Будівельник” Приборжавське та ФК “Сільце”.
Обставини справи:
Згідно рапорту арбітра Бірова Івана Івановича у  матчі 4-го туру Чемпіонату Іршавського району між дорослими складами команд “Будівельник” Приборжавське та ФК “Сільце” на 65-ій хвилині за рахунку 1:0 на користь команди Приборжавського при підготовці до пробиття кутового удару гравець команди гостей Сергій Білан зазнав нападу з боку вболівальника (як пізніше встановили правоохоронні органи – жителя с. Приборжавське Петрище М.Д.) внаслідок чого отримав удар в область шиї і потребував виклику швидкої допомоги. Після того як постраждалого було відправлено каретою швидкої допомоги до лікарні, матч було продовжено і він завершився з рахунком 1:0 на користь господарів поля. По факту протиправних дій поліцією відкрито кримінальне провадження. До Федерації футболу Іршавського району надійшли протест на результат матчу від ФК “Сільце” та колективне клопотання від гравців команди “Будівельник” Приборжавське не дискваліфіковувати домашній стадіон команди.
Вирішили:
1. Відповідно до
п. 1.4 Дисциплінарного кодексу Федерації футболу Іршавського району  дискваліфікувати стадіон в с. Приборжавське до завершення першого кола Чемпіонату та Юнацької першості Іршавського району сезону 2017 року згідно Календаря змагань.
2. Відповідно до п. 2.5 Дисциплінарного кодексу Федерації футболу Іршавського району накласти штраф на команду “Будівельник” Приборжавське у розмірі 1000 (одної тисячі) гривень.
3. Залишити результат матчу незмінним згідно рапорту арбітра матчу.
Результати голосування: “За” – 4, “Проти” – 1, “Утрималися” – 0.

2. Про розгляд інциденту у матчі 4-го туру Чемпіонату Іршавського району між дорослими складами команд “Скала” Негрово та “Виноградар” Великий Раковець.
Обставини справи:
До КДК ФФІ надійшли від Виконкому ФФІ матеріали справи щодо інциденту у матчі 4-го туру Чемпіонату Іршавського району між дорослими складами команд “Скала” Негрово та “Виноградар” Великий Раковець. Згідно рапорту арбітра Жабура В.І., на 70-ій хвилині матчу за рахунку 4:2 на користь господарів, команда “Виноградар” Великий Раковець без поважних причин зійшла з поля. На засіданні виконкому арбітр Жабур В.І. заявив, що після забитого 4-го голу у ворота команди “Виноградар” Великий Раковець, він показав на центр поля, вже після чого асистент арбітра Лях П.Ф., підбурюваний вболівальниками команди гостей підняв прапорець, сигналізуючи положення “поза грою”, що викликало конфліктну ситуацію на трибунах. Після вгамування конфлікту, арбітр матчу Жабур В.І. подав сигнал для продовження гри, однак гравці ФК “Великий Раковець” зійшли з поля. Зі слів асистента арбітра Ляха П.Ф., він після взяття воріт одразу підняв прапорець, вказуючи на офсайд, однак арбітр матчу Жабур В.І. не взяв це до уваги, а вболівальники господарів проявили агресивну поведінку проти асистента Ляха П.Ф. На засіданні КДК тренер команди “Виноградар” Великий Раковець Василь Поляк сказав, що він вивів команду з поля, оскільки головний арбітр матчу Жабур В.І. хотів поновити гру в той час коли вболівальники господарів продовжували агресивні дії проти асистента арбітра Ляха П.Ф. та вболівальників команди “Виноградар” Великий Раковець. Також команда “Виноградар” Великий Раковець надала відеозапис матчу, знятий з нестаціонарного місця на камеру мобільного телефона уривками. На відео зафіксовано виникнення конфлікту між вболівальниками в місці знаходження асистента арбітра Ляха П.Ф. після забитого 4-го голу командою “Скала” Негрово, однак відеозапис перервано до моменту спроби поновлення гри.
Вирішили:
1. Відповідно до п. 1.4 Дисциплінарного кодексу Федерації футболу Іршавського району  дискваліфікувати стадіон в с. Негрово до завершення першого кола Чемпіонату та Юнацької першості Іршавського району сезону 2017 року згідно Календаря змагань.
2. Відповідно до п. 2.5 Дисциплінарного кодексу Федерації футболу Іршавського району накласти штраф на команду “Скала” Негрово у розмірі 1000 (одної тисячі) гривень.
3. Залишити результат матчу незмінним згідно рапорту арбітра матчу.
Результати голосування: “За” – 3, “Проти” – 2, “Утрималися” – 0.

Іршавська районна ДЮФЛ – 2016/17. Молодша вікова група (U14). Результати 11-го туру