До уваги керівників футбольних команд Хустщини !

Початок Зимової першості Хустщини буде “прив’язаний” до початку Зимової першості Закарпатської області! Орієнтовна дата перших офіційних змагань – 12 лютого 2023 року! Про будь-які зміни керівників команд та футбольну громадськість буде проінформовано додатково!

Зимова першість Хустщини стартує 05 лютого 2023 року

Сьогодні в іршавському Будинку дитячої творчості відбулось організаційне засідання з проведення розіграшу Зимової першості Хустського району з футболу сезону 2023 року. Бажання взяти участь в змаганнях проявили керівники 8 клубів, з поміж яких представник Берегівщни – ФК “Онок”. Отже, турнір матиме статус “відкритого”!

За територіальним принципом команди буде поділено на 2 групи : Східну (“верховинську”) групу “А” та Західну групу “Б”. Матчі Східної зони вирішено проводити в Приборжавському, а Західної зони – на домашній арені ільницького “Шахтаря”!

Також члени оргкомітету висловились, що півфінальні та фінальні поєдинки можуть відбутися як на сільському стадіоні “Дружба” с. Дубрівка, так і на центральній арені м. Хуст – стадіоні “Карпати”!

Заявкова компанія триватиме до 3 лютого 2023 року!

Організаційне засідання з проведення Зимової першості Хустського району відбудеться в Іршаві!

Хустська районна Асоціація футболу запрошує керівників футбольних команд на організаційне засідання з проведення Зимової першості Хустського району сезону 2023 року, яке відбудеться 17 січня 2023 року в м. Іршава, РБДТ. Початок о 12:00 к.ч.

Контакти : Буковецький Р.Й. +380674929716; Лялюк М.М. +380673134454

Вітаємо з Ювілеєм!

Сьогодні своє 60-ти річчя святкує чудовий футболіст та арбітр в минулому, надійний друг, хороший сім’янин Семак Михайло Іванович!

Шановний Ювіляре, Хустська районна Асоціація футболу та весь футбольний актив Хустщини щиросердечно вітають Вас та бажають Вам міцного карпатського здоров’я, сімейного благополуччя, поваги від близьких та рідних, вірних та надійний друзів як у повсякденному житті, так і на футбольних полях краю!

ХРАФ вітає з Різдвом Христовим!

Хустська районна Асоціація футболу щиросердечно вітає всю громадськість Хустщини з Різдвом Христовим та зичить вам щастя, здоров’я та злагоди у ваших сім’ях та родинах! Хай разом з різдвяною зіркою на небі запанує такий довгоочікуваний переможний мир!

Христос народився! Славімо Його!

З Різдвом Христовим, друзі милі,

Щоб ми усі жили у мирі!

Хай радість панує у душі,

І будьмо щасливі всі!