Відбудеться нагородження призерів Юнацької першості Іршавського району сезону 2021 року

У середу, 03 листопада 2021 року, в приміщенні сесійного залу Іршавської міської ради відбудеться нагородження призерів Юнацької першості з футболу сезону 2021 року. Явка футболістів та функціонерів у святковому вигляді обов’язкова! Початок о 12:00 к.ч.!

Вітаємо з Ювілеєм!

Федерація футболу Іршавського району та весь футбольний актив Іршавщини сьогодні щиросердечно вітають колишнього сільського голову с. Лоза, а нині міського депутата м. Іршава Боршоша Миколу Івановича з 50-ти річчям!

Шановний Ювіляре, бажаємо доброго здоров’я, сімейного благополуччя, невичерпних сил та енергії, успіху в усіх починаннях на вашій професійній та громадській ниві!

Голова ФФІ Василь Попович

“Дружба” Дубрівка – володар Суперкубка Іршавщини 2021 року!

Сьогодні, 24 жовтня 2021 року, на головній арені іршавської ОТГ “Авангарді” дубрівська “Дружба” здобула Суперкубок Іршавського району сезону 2021 року!

“Дружба” Дубрівка 0:0 “Зірка” Брід ( по пенальті 4:3)

Вітаємо як переможців – дружбанів, так і фіналістів – брідських футболістів! Здоров’я вам та вашим сім’ям, родинного затишку та мирного неба над головою!

Анонс Суперкубка Іршавського району 2021 року

У неділю, 24 жовтня 2021 року, на центральній арені м. Іршави “Авангарді” цьогорічний чемпіон Іршавського району дубрівська “Дружба” та володар кубку Іршавщини брідська “Зірка” визначать переможця Суперкубка 2021 року! Початок о 14:00 к.ч.

З Днем народження!

Сьогодні свій День народження святкує президент ФК “Заріччя” та член виконкому ФФІ Караслай Сергій Васильович!

Шановний імениннику, районна федерація та весь футбольний актив Іршавщини вітають Вас та зичать Вам міцного здоров’я, родинного затишку, побільше перемог та звитяг як на футбольних полях Закарпаття, так і в професійній діяльності!

Голова ФФІ Василь Попович

Наші вітання!

Федерація футболу Іршавського району та весь футбольний актив Іршавщини щиросердечно вітають арбітра районної колегії суддів Олександра Паука з Днем народження!

Шановний імениннику, бажаємо Тобі насамперед міцного карпатського здоров’я, сімейного благополуччя, вірних та надійних друзів, та успіхів в усіх починаннях!

Голова ФФІ Василь Попович

“Дружба” Дубрівка – Чемпіон Іршавського району сезону 2021 року!

Вчора, 10 жовтня 2021 року, в м. Іршава визначились призери та переможець цьогорічного Чемпіонату Іршавщини!

Бронзові нагороди зуміли здобути загатські “Карпати”, які в серії післяматчевих пенальті були влучнішими за ФК “Бронька”!

Фінальний двобій – за дубрівською “Дружбою”! 2:0! Вітаємо “Дружбу” Дубрівка з другим чемпіонством у новітній історії команди та п’ятим в історії цієї самобутньої команди! Також вітаємо футбольний колектив з Кушниці зі срібними медалями Чемпіонату! Увагу і пошану заслуговує команда з Загаття, яка до минулорічного золота додала бронзовий комплект нагород!

Голова ФФІ Василь Попович

Кращі бомбардири Чемпіонату Іршавського району 2021 року

ГравецьКомандаГоли (п)
Доманич Олександр“Зірка” Онок13
Кормош ІванФК “Білки”13 (1)
Шуста В’ячеславФК “Бронька”11 (1)
Барна ДмитроФК “Кушниця”8
Алексик Михайло“Дружба”8

Анонс фіналу Чемпіонату Іршавщини сезону 2021 року

У неділю, 10 жовтня 2021 року, на головній арені іршавської ОТГ визначаться призери цьогорічного Чемпіонату Іршавського району з футболу сезону 2021 року.

За бронзу вестимуть бороть “Карпати” Загаття та ФК “Бронька”! Початок о 13:00 к.ч.

У фінальному поєдинку зустрінуться команди-побратими ФК “Кушниця” та “Дружба” Дубрівка! Початок о 15:00 к.ч.

Після закінчення фінальних ігор відбудеться церемонія нагородження переможця та призерів, та кращих гравців цьогорічного Чемпіонату!

Результати півфінальних матчів Чемпіонату Іршавського району сезону 2021 року

ФК “Кушниця” 2:2 “Карпати” Загаття (по пенальті 9:8)

Голи : 3 хв., 63 хв. Рабел Віктор (“Карпати”), 6 хв., 28 хв. Поцко Владислав (ФК “Кушниця”)

“Дружба” Дубрівка 2:1 ФК “Бронька”

Голи : +18 хв. Полончак Тарас (“Дружба”), 60 хв. Алексик Михайло (“Дружба”), 65 хв. Сливка Андрій (ФК “Бронька”)