Наші вітання!

Сьогодні свій День народження святкує заступник голови Закарпатської асоціації футболу Сухан Станіслав Васильович!

Шановний імениннику, бажаємо насамперед міцного карпатського здоров’я, сімейного благополуччя, успіхів у всіх починаннях як у підприємницькій діяльності, так і в сприянні розвитку футболу в Закарпатській області!

Запрошуємо на організаційне засідання з проведення чемпіонату Іршавщини 2023 року

Запрошуємо представників команд, які мають бажання прийняти участь в чемпіонаті Іршавщини сезону 2023 року! Організаційне засідання відбудеться 10 травня 2023 року о 13:00 к.ч. в іршавському РБДТ!

Контактна особа- заступник ХРАФ Веждел А.А. Тел.0979079457

Турніром вшанували пам’ять Андрія Веждела!

Вчора, 06 травня 2023 року, в місті Іршаві відбувався турнір пам’яті Андрія Андрійовича Веждела!

У турнірі взяли участь ветеранські колективи міст Мукачева та Іршави, а також самобутні футбольні дружини смт. Волівця та с. Іза Хустського району!
Півфінальні поєдинки принесли такі результати: м. Іршава 3:0 с. Іза; м. Мукачево 4:0 смт. Воловець!

У матчі за третє місце команда із смт. Волівця перемогла ветеранів з с. Іза з рахунком 4:0 та заслужено здобула бронзові нагороди змагань!

Ветерани зі столиці лозоплетіння Закарпаття теж нагороджені бронзовим комплектом турніру!

У фінальному матчі зустрічались колективи, які дуже добре знають один одного! Зустріч завершилась перемогою більш іменитої команди м. Мукачева з рахунком 3:0! Необхідно додати, що ветеранська команда “Карпати” Мукачево, яка неодноразово ставала чемпіоном України, змінила свою назву на “Збірна ветеранських команд ім. В.Ю. Турянчика”!

Організаторами змагань було також нагороджено також кращих гравців турніру!

Нагородження проводив заступник ЗАФ Станіслав Васильович Сухан разом з рідними А.А. Веждела!
З теплими словами вдячності звернувся до присутніх заступник голови ХРАФ та ідейний натхненник турніру Андрій Андрійович Веждел!
Отже, черговий турнір присвячений пам’яті видатного футболіста успішно відбувся! Дякуємо ЗСУ за можливість проводити такі заходи!!!

В селі Лоза іршавської ТГ відбудеться турнір

У неділю, 07 травня 2023 року, в мальовничому селі Лоза, що входить до складу іршавської ТГ, відбудеться перший турнір серед дорослих команд присвячений Дню села та відкриттю нового міні-футбольного поля зі штучним покриттям! Початок о 09:00 к.ч.!

Вічна пам’ять…

Сьогодні перестало битись серце колишнього голови Іршавської районної федерації футболу, судді республіканської категорії, людини, яка виховала не одне покоління спортсменів, Керечанина Юлія Карловича…

Хустська районна Асоціація футболу та вся футбольна громадськість Закарпаття сумують разом з рідними та близькими…

Спочивайте з миром, Вчителю….

Турнір пам’яті Андрія Веждела відбудеться в Іршаві

У суботу, 06 травня 2023 року, на центральній арені Іршавської ТГ “Авангарді” відбудеться щорічний турнір серед ветеранів у честь пам’яті Веждела Андрія Андрійовича! Склад учасників : м. Мукачево, смт. Воловець, с. Іза, м. Іршава. Початок о 10:30 к.ч.