ФК “Бужора” захищає титул!!!

У четвер 23 серпня 2018 року на Іршавському стадіоні “Авангард” завершився черговий Кубок Іршавського району з футболу. Володарем даного торофею втрєтє поспіль стала Іршавська “Бужора”. Матч відбувся за повної територіальної переваги господарів поля, які не залишили навіть примарних шансів “будівельникам” з Приборжавського. 

З 60-річним Ювілеєм!!!

Федерація футболу Іршавського району, сектор молоді та спорту Іршавської РДА і вся футбольна громадскість району щиросердечно вітають з 60-річним Ювілеєм тренера Іршавської ДЮСШ “Колос”, голову ДЮФЛу району, футбольного арбітра, чудового гравця в минулому Пасулько Ярослава Васильовича!!!

Є ювілеї й свята різні,
Та одна з найкращих дат,
Коли вітають друзі й рідні,
І Вам минає 60!
Бо 60 – це сила й мудрість,
Та й досвід, кажуть, немалий,
Повага вдома, серед друзів,
Любов і шана від дітей!
Прийміть від нас вітання щирі,
хай обминає Вас журба,
Хай кожен день несе віднині
Для Вас міх щастя і добра!

Голова Федерації футболу Іршавського району                            В.М. Попович

Вічна пам’ять…

Виконавчий комітет ФФІ та  вся футбольна громадкість району співчуває рідним та близьким з приводу передчасної смерті сина, брата, товариша, футболіста та чудової людини Калинич Олександра Михайловича.

Пам’ять про Тебе житиме вічно…

Спочивай з миром… 

Фінал Кубка Іршавського району

Фінал Кубка Іршавського району відбудеться 23 серпня 2018 року на стадіоні “Авангард” м. Іршава між командами “Бужора” Іршава – “Будівельник” Приборжавське.

Команди на поле виведе бригада арбітрів у наступному складі : арбірт – Михайло Райда; асистенти арбітра – Михайло Лялюк, Тарас Шопа; четвертий арбітр – Іван Варга.

Початок о 18:00 к.ч.

Результати матчів-відповідей півфіналу Кубка Іршавського району з футболу 2018 року

Учора визначилися команди-фіналісти Кубка Іршавського району з футболу. Ними стали ФК “Бужора” Іршава та “Будівельник” з Приборжавського. Як і в перших іграх, футболісти порадували вболівальників результативним футболом та зливою голів.

Гра між командами ФК “Заріччя” та ФК “Бужора” Іршава завершилася з рахунком 3:1 на користь зарічан. Однак цього виявилося замало для того, щоб потрапити у фінал за підсумками двоматчового протистояння, оскільки у першій грі іршавські футболісти перемогли своїх візаві з рахунком 4:0. Тож саме вони, 23 серпня у фіналі на власному стадіоні поміряються силами з футболістами з Приборжавського.

Останні вчора на головній арені району, програючи по ходу матчу з рахунком 2:0 на користь ФК “Гребля-“ШОР”, зуміли не тільки спочатку відквитати два голи, а й згодом повести в рахунку, а вже в доданий арбітром час встановити остаточний підсумок гри 4:2 на свою користь. Це стало повтореням результату першої гри, що відбулася минулого тижня в Приборжавському. Тож за підсумками двох матчів рахунок 8:4 на користь футболістів “Будівельника” і вони впевнено крокують далі.

 

Призначення арбітрів на матчі відповіді Кубка Іршавського району 2018 року

ФК “Заріччя”(Заріччя)-“Бужора”(Іршава)

Арбітр: Лялюк Михайло; асистенти арбітра: Біров Іван, Савко Віктор

ФК “Гребля-“ШОР”(Гребля)-ФК “Будівельник” (Приборжавське)

Арбітр: Шопа Тарас; асистенти арбітра: Жабур Володимир, Варга Іван

Початок матчів 12.08.2018 року об 18.00 к.ч.

Призначення арбітрів на перші півфінальні матчі Кубку Іршавського району – 2018



У неділю 05 серпня відбудуться перші півфінальні матчі цьогорічного розіграшу Кубку Іршавщини з футболу.
Як видно з пар учасників, у фіналі змагань поміряються силами представник обласного чемпіонату проти учасника чемпіонату районного.
Честь ІрЛіги в фіналі захищатиме переможець півфіналу між приборжавським “Будівельником” та футбольним клубом з Греблі. У першому колі районного чемпіонату суперники зустрічалися на полі Греблянської школи і тоді господарі не залишили шансів лідеру першого кола – святкували перемогу з рахунком 3:0. Чи зуміють “будівельники” протиставити щось команді, яка створила єдину сенсацію в чвертьфіналі, побачимо вже в неділю. Матч розсудить бригада арбітрів у складі Михайла Райди, Івана Варги та Віктора Савка.
Минулорічним фіналістам цього року випало провести двоматчеве протистояння на півфінальній стадії змагань. Нагадаємо що торішній суперфінал тривалістю 120 хвилин у підсумку завершився захопливою дуеллю воротарів в серії післяматчевих пенальті де майстернішим виявився тодішній голкіпер “Бужори” Василь Русин. Не менш цікавим виявилось протистояння суперників у другому турі групового етапу цьогорічного розіграшу Зимової першості Закарпаття. Тоді зарічанам вдалося отримати певну сатисфакцію за програний фінал – вирвати перемогу з рахунком 4:3.
Якщо ж поритись в історії протистоянь іршавської та зарічанської команд, то востаннє вони грали на півфінальній стадії кубку району в 2014 році. Тоді ФК “Заріччя” спочатку виграв на виїзді з рахунком 2:1, домашній же поєдинок звів до нічиєї, однак до фіналу потрапила іршавська “Бужора”, оскільки у складі зарічан тоді грав незаявлений футболіст Мирослав Мудра, за що команді було зараховано технічну поразку.
Отже в неділю клуби перегорнуть нову сторінку в чималій історії протистоянь. Розсудить перший поєдинок бригада арбітрів у складі Михайла Лялюка, Тараса Шопи та Івана Бірова.
Запрошуємо вболівальників відвідати цікаві та безкомпромісні матчі.