ОФІЦІЙНО: про участь представників Чемпіонату Іршавського району в цьогорічному розіграші Турніру переможців та призерів районних і міських чемпіонатів Закарпатської області “Ліга Чемпіонів Закарпаття”


У зв’язку з появою в обласних ЗМІ статті С. Симканинця стосовно зняття команди ФК “Кам’янське” з розіграшу турніру “Ліга Чемпіонів Закарпаття” Федерація футболу Іршавського району офіційно заявляє: жодних документів від керівництва ФК “Колос” Кам’янське про відмову від участі в цьогорічному турнірі переможців та призерів районних і міських чемпіонатів Закарпатської області не надходило.
Минулого тижня попередню згоду про участь змаганнях надали до оргкомітету дві команди з Іршавщини: “Колос” Кам’янське та ФК “Заріччя”. Назавтра в районній федерації чекають на представників обох команд з метою підготовки та завірення реєстраційних листів для участі в турнірі.
В сьогоднішній телефонній розмові з головою ФФІ президент ФК “Колос” Кам’янське Іван Хила підтвердив підготовку команди до суботнього стартового матчу “Ліги Чемпіонів Закарпаття” у Вонігові та недільного поєдинку проти цьогорічних чемпіонів Іршавського району ільницького “Шахтаря”, де вирішуватиметься доля “срібних” медалей районного чемпіонату. Тим більше, що з оргкомітетом змагань знайдено порозуміння стосовно певних нюансів регламенту.
У зв’язку з тим, що Регламент змагань “Ліга Чемпіонів Закарпаття” передбачає можливість заявки трьох футболістів з інших команд районного чемпіонату, Федерація футболу Іршавського району заявляє, що ці футболісти в останньому турі Чемпіонату Іршвського району сезону 2016 року, який відбудеться 30 жовтня, гратимуть лише за ті команди, за які були заявлені на чемпіонат.
Також нагадаємо, що команда з Кам’янського була учасником прем’єрного розіграшу “Ліги Чемпіонів Закарпаття” сезону 2007 року, де досягла півфіналу. Значно більший досвід участі в турнірі має команда ФК “Заріччя” – фіналіст сезону 2010 року та минулорічний третій призер.