Нагородження призерів ДЮФЛ Іршавщини відбулось в Іршаві

Завдячуючу нашим героям ЗСУ, а також з ініціативи першого заступника Хустської районної асоціації футболу Андрія Веждела та за підтримки першого заступника Закарпатської асоціації футболу Станіслава Сухана, спільно з Іршавською міською радою, у суботу 27 липня на центральному стадіоні Іршавської ТГ завершились заключні матчі та підійшов до завершення Чемпіонат ДЮФЛ Іршавщини сезону 2023-2024рр., у трьох вікових групах, а саме: 2008-2009 рр., 2010-2011рр., та 2012-2013 рр.

Під час проведення Чемпіонату взяло участь 24 дитячі команди. Основна мета проведення чемпіонату – розвиток дитячого футболу, адже діти – це наше майбутнє!
Під час війни керівництво району та області поставили собі за мету всіляко сприяти розвитку дитячого футболу, популяризації спорту і здорового способу життя!

Під час нагородження на святі окрім Андрія Веждела та Станіслава Сухана були також присутні голова Хустської районної асоціації футболу (ХРАФ) Ромео Буковецький, голова ветеранського комітету ХРАФ Володимир Мадяр та представник від Іршавської ТГ Борис Ломага.
Всі присутні привітали команди-учасників із завершенням Чемпіонату та побажали всім здоров’я, сил та не дивлячись нінащо рухатись тільки вперед, а ще звісно, перемоги над мокшанським ворогом.
Команди-призери були нагороджені кубками та медалями, а також були визначені кращі гравці Чемпіонату!

Підсумкові турнірні таблиці Чемпіонату виглядають наступним чином: